Élet-Stílus

Szíve fölé tetováltatta felesége arcát az 59. házassági évfordulóján

Az idős férj azt szeretné, ha a felesége mindenhova elkísérné, bárhová menjen is.

„18 volt, amikor igent mondott. Én 17. Mindkettőnk családja meg volt róla győződve, hogy bolondok vagyunk. Hogy az úgynevezett házasságunk legfeljebb néhány hónapig tart majd. És, tessék. Itt vagyunk közel 60 évvel később, és még mindig szeretjük egymást”

-mondja a most 76 éves amerikai férfi, Arthur Burch, aki a közelmúltban azzal ünnepelte meg 59. házassági évfordulóját, hogy egy élethű tetoválást készíttetett mellkasára, felesége arcképével.

„Akármi történjen is, most már mindig velem lesz. Sajnos a mi korunkban már nem tudhatjuk, mikor jön el valamelyikünk ideje. Patti az utóbbi időben sok mindenen ment keresztül: volt egy nyitott szívműtétje és Alzheimer-kórral diagnosztizálták. De nem ez a fontos, hanem az, hogy még itt vagyunk egymásnak.”

Kép forrása: FoxNews
Kép forrása: FoxNews

Arthur a FoxNews amerikai hírcsatornának elárulta, az előrehaladott Alzheimer-kór miatt Patricia két éve otthonba került. Az idős férfi azt is elmondta, minden áldott nap, ebédidőben meglátogatja őt, hogy együtt költsék el az ebédjüket.

„Lehet, hogy nem mindig tudja, hogy ki vagyok, de nem ez a fontos. Hanem a mosoly az arcán, amikor együtt eszünk. Tudom, hogy boldog, még akkor is, ha nem ismer fel.”

Az idős férj elárulta, szerinte a hosszú házasságuk titka az, hogy sosem feküdtek le haraggal. Azt mondja, valahogy mindig megoldották, hogy megbeszéljék a sérelmeiket, így az új napot új lendülettel kezdhették, harag, sértettség és frusztráció nélkül.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik