Élet-Stílus

Elképesztő kéréssel fordult az iskola a szülőkhöz

Minden gyerek családjának küldtek levelet.

Meglepő kéréssel fordult egy Radcliffe-i (Nagy Manchester, Anglia, Egyesült Királyság) iskola vezetősége a diákok szüleihez.

A St. John’s általános iskola mind a 138 gyermek szüleinek levelet küldött, amelyben megkérik a tisztelt apukákat és anyukákat, hogy

az intézmény közvetlen közelében lehetőleg ne fogyasszanak kábítószert.

Az iskola vezetőségéhez ugyanis több bejelentés érkezett arról, hogy a gyerekeket suliba szállító szülők közül EGYESEK már az épület mellett rágyújtanak egy vicces cigire. Az igazgatóság szerint a felnőtteknek jó példával kellene elől járniuk, és az iskola közelében történő füvezés minden, csak nem példamutatás.

Arról nincs információ, hogy egyetlen szülő spanglizott, vagy netán több hasonló esettel is szembesültek a feljelentők; mindenesetre az ügybe bevonták a rendőrséget is, és várhatóan a reggeli órákban az intézmény közelében járőrök figyelik majd, hogy a kedves szülők milyen cigarettát fogyasztanak.

Legutóbb egy darlingtoni iskola fegyelmezte meg a szülőket, és megtiltotta, hogy reggel pizsamában vezessenek, amikor behozzák a suliba a gyerekeiket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik