Élet-Stílus

Első napjuktól kezdve elválaszthatatlanok a vörös cicababák

A kölyköket egy orosz rendezvényszervező találta a saját kertjében. Úgy döntött, ahelyett, hogy menhelyre vinné, inkább felneveli őket.

Az alig pár napos bolyhos kiscicák rettenetesen gyengék és erőtlenek voltak, mikor Anya Yukhtina magához vette őket. A rendezvényszervezőként dolgozó fiatal nő azt mondja, sokáig abban sem lehetett teljesen biztos, hogy túlélik az őket ért megpróbáltatásokat, ennek ellenére minden megadott nekik, ami csak tőle telt.

Kép forrása: Bored Panda
Kép forrása: Bored Panda

“Az első időszakban négy óránként etettem őket felváltva és folyamatosan gondoskodnom kellett arról, hogy a két izgő-mozgó csomag minden pillanatban meleg, puha helyen legyen.”

A törődés és a végtelen szeretet szerencsére kifizetődött. Néhány héttel később a kicsik megerősödve és egészségesen vették birtokba Anya otthonát, és azóta mit sem változott. A vörös ördögök ma már 8 hónaposak, és Anya úgy érzi, semmi pénzért nem tudna tőlük megválni. Hozzáteszi, a lehető legjobb döntés volt, hogy azon a napon, mikor megtalálta őket, nem orvoshoz, vagy menhelyre vitte, hanem magánál tartotta őket.

Kép forrása: Bored Panda
Kép forrása: Bored Panda

Ajánlott videó

Olvasói sztorik