Élet-Stílus

Ez a banda állatként tartaná és erőszakolná a nőket

Daryush Valizadeh elég népszerű lehet a balfékek körében, ugyanis állati sorba taszítaná a női nemet. Fura elképzelései népszerűek a nácik körében, és most a követői első alkalommal találkozhatnak.

Jelentős nemzetközi találkozó van készülőben, ugyanis az amerikai Daryush “Roosh” Valizadeh közölte, globálisan 44 helyen gyűlnek majd össze a neomaszkulinista mozgalom hívei. Valizadeh agyszüleményének lényege, hogy a nők biológiailag alávetett lények, követniük kell a férfiak parancsait. A férfi szeretné elérni, hogy saját ingatlanon büntetlenül lehessen megerőszakolni egy nőt – írja a Stuff.co.nz új-zélandi portál.

Ugyanis Új-Zéland is a tervezett helyszínek között szerepel, ezért már jó előre tüntetéseket terveznek a neomaszkulinok ellen. A február 6-i kanbulikat Valizadeh oldalán, a Return of Kings (Királyok Visszatérése) nevű honlapon jelentette be. A weboldalt 2012-ben alapította és már 12 500 Facebook-lájkot is besöpört vele. Havi 15 cikket publikál itt a fura férfi.

Valizadeh azt írta a február 6-ra tervezett gyűlésekről, hogy most már vannak elegen ahhoz, hogy előjöjjenek az árnyékből. Így fenhangon hirdethetik, hogy a nők értéke a termékenységükben és szépségükben leledzik, míg a férfiaké a forrásaikon, intellektusukon és karakterükön. Az egyik fő cél lenne a férfiaknak a szabad és korlátlan párválasztást.

A nőknek szerintük nem lenne szabad szavazniuk sem, nőt meg lehetne saját ingatlanon erőszakolni, viszont azok a transznemű nők, akik heteró férfiakkal szexelnek, erőszakolóknak számítanának. Ezzel nincs vége az őrületnek: a férfi szerint az ázsiai férfiaknak fajt kéne váltaniuk, hogy becsajozzanak, illetve a kövér nőkkel összejövő férfiak felelősek a túlsúly terjedéséért.

A Stuff szerint Ausztráliában köztereken, padokon találkoznak majd, a kód az lesz, hogy “Hol van a legközelebbi kisállatbolt?”, amire azt kell mondani, hogy itt van. Valizadeh minden felforgatót kemény bosszúval fenyegetett, és azt kérte híveitől, filmezzenek le mindenkit, aki megzavarja a légyottot.

A Vice egyébként tavaly írt arról, hogy Valizadeh honlapján arra buzdította híveit, hogy dugjanak meg feminista aktivistákat, majd egy fórumban javaslatokat is tett fotóval és névvel. Valizadeh amúgy arra is büszke volt, hogy korábban részt vett egy fehérek felsőbbrendűséget hirdető konferencián és a neonácik imádják őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik