Élet-Stílus

Kis Grófo összebalhézott Jollyval

Kis Grófo (Array)
Kis Grófo (Array)

Zsebkendőket elő, szomorú hírrel indul a nap. Jollynak és Kis Grófonak a No roxa áj és a Lej mamo, lej című dalok után nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz több közös slágere. A két dalra eddig harminckétmillióan kattintottak, a jelek szerint azonban egyiket sem láthatjuk, hallhatjuk többé élőben, a két mulatós ugyanis kibékíthetetlenül összeveszett egymással.

“A londoni magyar klubban még ősszel volt egy nagy mulatós buli. Grófo is fellépett és én Suzyval. Rengetegen eljöttek, közel ezer ember, a szervező így odalépett hozzám, hogy adjuk elő a No roxa ájt. Természetesen örömmel mondtam igent, felkonferáltam a dalt és Grófót, aki ak­kor már a színpad mögött volt. A zene elindult, de ő nem jött. Kellemetlen volt, de nem magam miatt, nem engem hagyott cserben elsősorban, hanem a saját rajongóit. Sosem felejtem ezt el neki, és megbocsátani sem. Szerintem a londoni magyarok sem. Ettől függetlenül további sok sikert kívánok neki a pályafutásához”

– nyilatkozta a Borsnak Jolly, aki hozzátette: azóta ő aláírt egy csatornához, s mivel tudomása van arról, hogy a nemrég autóbalesetet szenvedett Grófo konkurens adókhoz kötődik, így a közös terveiknek egyébként sem lett volna nagy jövőjük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik