Élet-Stílus

Új ötletével 400 milliót keres Klapka György

Klapka György (Array)
Klapka György (Array)

Klapka György elújságolta, hogy remek üzletet kötött: ingyen elkészít 120-féle tervet, és legyárt 64 darab éremkollekciót, amit a FINA (Nemzetközi Úszószövetség) vezetősége kap meg, cserébe viszont ő árulhatja az ajándéktárgyakat.

Klapka eddig közel 20 milliót tett a reménybeli üzletbe, mert a tervezőt, a tíz ötvöst, akik három hétig kézi munkával készítették a plaketteket, ki kellett fizetnie.

“Eddig buktam a dolgon 9 milliót, mert 11-et visszakapok, de nem bánom, mert kizárólagos lehetőséget kaptam arra, hogy jövőre a verseny helyszínein majd árulhassam az éremkollekciót. Ötvenezer díszdobozos szettet fogok legyártatni, mert félmillió látogatót várnak. Ha csak minden tizedik néző vesz egyet, már jó üzlet lesz. A jelenlegi nemes­fémárak mellett úgy számolok, hogy ha elmegy az összes, akkor a gyártási költségek, illetve az adóterhek levonásával ­mintegy 400 milliós hasznom lesz”

– mondta a Blikknek a 100 millióból kutyakrematóriumot is építtető Klapka, akit a Magyar Úszószövetség elnöke, Gyárfás Tamás is támogatott az érme bizniszben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik