Élet-Stílus

Arra ébredt a 100 éves nő, hogy egy farksodró fekszik rajta

Nem kell rosszra gondolni!

Ha azt gondolnánk, hogy egy 100 éves embert már nem érhet nagyobb meglepetés, őrületesen nagyot tévednénk.

Kérdezzék csak meg azt a Miamiban élő nénit, aki a minap arra ébredt, hogy

egy farksodró szunyál a mellkasán.

Nem kell semmi erotikusra gondolni, ez egy trópusi erdőkben élő egzotikus állat, más néven kinkaju (Potos flavus), a mosómedvefélék (Procyonidae) családjába tartozó Potos emlősnem egyetlen faja.

Mondjuk, ettől még őrült rémisztő lehet úgy ébredni, hogy az embert egy ilyen ölelgeti.

Carlos Aguaras néhány nappal ezelőtt hajnali kettőkor anyósa telefonjára ébredt. A rémült néni (aki egyébként idén lesz 100 éves) azt mondta neki, hogy amikor felriadt éjszaka, megdöbbenve tapasztalta, hogy egy furcsa állat fekszik a mellkasán. A férfi azonnal indult az anyóshoz, ahol étellel sikerült a – számukra akkor még ismeretlen fajú – állatkát becsalogatni egy ketrecbe.

Elvitték egy egzotikus állatokra specializálódott állatorvoshoz, aki elmondta: a farksodró vélhetően valakinek a tulajdona (bár tartásához speciális engedély szükséges), máskülönben közelébe sem ment volna ismeretlen embernek, nem hogy ágynak használta volna.

Azóta kiderült, ki a farksodró tulajdonosa, így hamarosan visszaszolgáltatják neki az állatot, akit időközben Banánnak neveztek el. Banán és a néni is sértetlenül megúszta az esetet.

Videónk illusztráció: egy másik farksodró látható benne, amely épp banánt fogyaszt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik