Élet-Stílus

Szoptatással mentett életet a rendőrnő

Nem érdekelte a rendőrnőt senki reakciója, ha a magára hagyott csecsemőt meg kell menteni, akkor nincs semmi cicó.

Vannak még országok, ahol nem lesz világra szóló botrány abból, ha egy nő nyilvánosan szoptat egy gyermeket. Ilyennek tűnik Kolumbia is, ahol egy rendőrnő egy idegen gyereket mentett meg – írja a BuzzFeed.

A babát a Santa Marta-i Edinora Jimenez találta narancsszedés közben. Azt mondta a Noticias Caracol hírcsatornának, hogy amikor meghallotta a sírást, arra gondolt, egy macska lehet az. Aztán csak rájött, hogy csecsemő.

Szólt a helyieknek, és együtt megállapították, hogy egy újszülöttet hagyott valaki a narancsosban. Még a köldökzsinór se volt rendesen elvágva a csecsemőn. A babát átadták a helyi rendőrnőnek, Luisa Fernanda Urreának, aki mivel maga is újdonsült anya, volt elég anyateje táplálni a gyereket. Fel is vették ezt videóra, Urrea pedig így indokolt:

mivel én is szoptató anya vagyok, tudom, mikre van szüksége egy gyereknek, szóval adtam némi táplálékot a kislánynak.

A gyereket később a környéki kórházba vitték, ahol zúzódásokat és kihűlését kellett kezelni, de már jobban van. A gyereket azóta át is adták a családvédelmi szolgálatnak, ami keresi az anyát. Egy tisztviselő azt mondta, akár emberölés kísérlete is lehet a vád a nő ellen, de erről majd az ügyészség dönt. Mindenesetre a Facebookon sorra gratulálnak a rendőrnőnek önzetlenségéért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik