Élet-Stílus

Megvan, kiké Amerika rekord lottónyereménye

Lisa és John Robinson eléggé befeszült tőle, hogy 120 milliárd forintnyi pénz ütötte a markukat. Több is lehetett volna, de három nyertes szelvény is bejött a képbe.

Totális lottóláz lett úrrá az Egyesült Államokban azután, hogy a Powerball nevű játék jackpotja elérte az 1,6 milliárd dollárt (462,4 milliárd forintot). A Reuters szerint három nyertes szelvény is volt mostanság, egy tennessee-i pár jelentkezett is győztesként. Ezt ügyvédjük jelentette be az NBC csatorna Today című műsorában.

Lisa és John Robinson Munfordból nagy feladat előtt áll, be kell mutatniuk a nyertes szelvényt a lottózóban. Ezt elvileg meg is tették ügyvédjük bejelentése után.

Érdekesség, hogy ügyvédjük beszélte rá őket, hogy álljanak a nyilvánosság elé, hogy a közvélemény is megtudja, ők a nyertesek.

John Robinson a felesége javaslatára ment el a Naifeh’s Food Mart nevű boltba, hogy feladja a szelvényt még szerda este, csak órákkal a húzás előtt. A tennessee-i tisztviselők elismerték a Reuters szerint, hogy ebben a boltban töltötték ki az egyik nyertes szelvényt.

Robinson szerint a felesége kicsit tart a jövőtől, de a férfi se nyugodt most, hogy mindenki tud a nyereményről. Lisa, a feleség elárulta, hétfőn a szokásos menetrend szerint éli tovább az életét, bemegy dolgozni a bőrgyógyászati rendelőbe. “Egész éjjel fent voltunk, nem aludtunk eleget” – mondta izgatottan a nő.

A másik két nyertes szelvényt Kaliforniában és Floridában adták fel, azoknak a nyerteseiről még nem tudni semmit. Mindenesetre nekik is van egy évük jelentkezni a hatalmas nyereményért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik