A New York Post összegyűjtötte, melyik étteremben, mit is érdemes enni, hogy ne szaladjanak fel ránk a plusz kilók.
kínai: főtt halak; csirke (nem rántott!) brokkolival; szecsuáni rák
mexikói: fajita saláta csirkével; rák vagy marha salátával, a tortillát kerüljük; jöhet viszont a bab nélküli chili
japán: sashimi; negimaki; grillezett hús vagy hal teriyaki szósszal
olasz: főtt kagyló calamari salátával
tenger gyümölcsei: friss homár; ráksaláta; roston sült hal
görög: görögsaláta fetasajttal és olivabogyókkal; csirke vagy bátány souvlaki; csirkés gyros pita nélkül, csak zöldségekkel
KFC: grillezett csirkemell salátával
McDonald’s: grillcsirkés szendvics; kerti saláta majonézes öntet nélkül
Subway: pulykamelles szendvics teljes kiőrlésű kenyérben, salátával, paradicsommal, paprikával és mustárral spékelve