Élet-Stílus

Egy viccesnek szánt fotó készítőjének vérére szomjaznak a Facebook trolljai

Vicces hangulatban volt az Észak-Karolinában élő Stephen Roseman amikor lőtt egy fotót a kutyáról, akinek egy sonkaszeletet tett a pofájára. Egy kissé morbid szöveggel aztán kitette a képet a Facebookra.

This poor dog was badly burned and disfigured trying to save his family from a house fireOne like = one prayerOne share = ten prayers

Posted by Stephen Roseman on Wednesday, 23 December 2015

„Szegény kutya a felismerhetetlenségig összeégett, miközben a családját próbálta kimenteni egy lakástűzből. Egy lájk = egy ima, egy megosztás = tíz ima” – írta, és ezzel magára szabadította a poklot.

A kép több mint 55 ezer lájkot kapott, és 110 ezren lájkolták, de a 751 kommentelő közül nem mindenki értékelte Roseman humorát.

Facebook
Facebook

„Ez egy nagy baromság. Miért próbálod annyira elkeseredetten felhívni magadra a figyelmet, hogy egy sonkát teszel a kutyád arcára? Aztán meg azzal fenyegeted az embereket, hogy megbánják, ha nem imádkoznak érte. Ez annyira szánalmas” – érkezett egy több száz lájkot begyűjtő hozzászólás.

Facebook
Facebook

„Kib***tt bunkó! Sonkát tenni egy kutyára a figyelemért. Egy kib***tt vesztes vagy. Szétrúgnám a segged, amiért ekkora ribanc vagy” – írta másvalaki, szintén százak tetszését kiváltva.

Roseman egy darabig próbálta elmagyarázni a vérére szomjazó hozzászólóknak, hogy csak egy poénról van szó, de aztán megunta és felhagyott vele. Újságíróknak sem nyilatkozik az ügyről, mert nem ér rá. Éppen vakációzgat Portugáliában.

(via Boingboing)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik