Élet-Stílus

Tévedésből zúzta szét a kocsit az idióta birka – videó

363 napot kellett várni az év egyik legviccesebb hírére.

Az új-zélandi Shiree Palmer rettenetesen kiborult, amikor észrevette, mi történt a kocsijával. Toyotáját egy nappal korábban hozta haza a karosszériástól, ahová azért kellett elvinnie, mert valaki nekihajtott az oldalának, így az egyik ajtót ki kellett kalapáltatni.

A fényezés azonban túl jól sikerült: a család egyik birkája, Watson meglátta benne tükörképét, és ez végzetesnek bizonyult a kocsira nézve. A bárány ellenségnek vélte saját képmását. (A videó után ne menjen sehová, a cikk folytatódik!)

I got my car back from the panel beaters yesterday after having the right passenger door repaired after someone drove into it. It hasn’t been used since just parked up in the front yard. Today Watson attacked the left passenger door and has totally trashed it!!!! I can’t believe it!!!! Here is the video evidence

Posted by Shiree Palmer on Friday, December 18, 2015

 

Szegény szerencsétlen Watsonról utána készült egy fotó, amelyen szégyentáblát visel a nyakában, a következő felirattal: „Szétfejeltem a gazdám kocsiját egy nappal azután, hogy hazahozta a karosszériásoktól. Totál szétzúztam.”

A kép forrása: Facebook
A kép forrása: Facebook

 

Je suis Watson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik