Élet-Stílus

Négy napig volt egy nyilvános vécé foglya egy nyugdíjas nő

24.hu
24.hu

2015. 12. 18. 10:22

Kötögetéssel múlatta az időt egy 82 éves brit nő, aki négy napig volt bezárva egy nyilvános vécébe az angliai Felixstowe városában. A Suffolk Gazette beszámolója szerint Gladys Phillips éppen vásárolgatott, amikor a természet hívó szavát követve bement a nemrég felállított illemhelyre, ami annyira új volt, hogy hivatalosan még meg sem nyitották.

A cikkben csúcstechnológiásként jellemzett vécé ajtaja azonban bezáródott, miután a nyugdíjas nő nagy erőfeszítések után bejutott, és utána nem lehetett belülről kinyitni. „Először nem is aggódtam, csak örültem, hogy eljutottam a vécére” – mondta el a nő a lapnak. Phillips hozzátette: hiába dörömbölt az ajtón és a falakon, senki sem hallotta meg segélykérését.

Miután rájött, hogy nem tud mást tenni, csak várakozni a mentésre, leült a vécére, és elkezdett kötni. „Szerencsére épp előtte voltam vásárolni, és vettem egy új gombolyag rózsaszín fonalat, így elkezdtem sálat kötni, amit most az egyik szerencsés unokám kap meg karácsonyra” – mondta el a nő.

Phillips elmondása szerint az új vécé „nagyon tiszta és kényelmes” volt, és még aludni is tudott a nagykabátjára feküdve. „Kellemes és meleg volt, ha pedig fáztam, beültem a kézszárító alá” – árulta el a nő, akit végül az illemhely festésére érkezett munkások szabadítottak ki. „Nagy megkönnyebbülés volt, amikor a kedves munkás kinyitotta az ajtót. Jó nagy meglepetés érte, az biztos” – tette hozzá.

A beszámoló szerint lányának fogalma sem volt arról, hogy a nő – akinek nincsen se mobila, se vezetékes telefonja – négy napra eltűnt. Most nagyon rá akarják venni az idős hölgyet arra, hogy vezessen be egyet a házába, és vegyen egy mobiltelefont is. „Lehet, hogy haladnom kellene a korral” – mondta Phillips.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.