Élet-Stílus

Pedofíliával vádolják az apát, mert együtt fürdött kétéves lányával

Nekiestek a netezők a dán humoristának, miután képet posztolt arról, hogy kislányával fürdik.

„Húzzál már egy gatyát, barátom! Mire jó az, ha így mutogatod magad a lányodnak?”

„Az egyetlen, aki ebben a kérdésben betegesen gondolkodik, az épp, hogy te vagy. Nézzél már magadra: ott ülsz szétterpesztett lábakkal egy kétéves kislány előtt. Szerinted nem fura?”

Nem sokkal azután, hogy a fiatal dán humorista, Torben Chris közzétette magáról és lányáról a fürdőzős képet a Facebookon, elkezdtek sorjázni az ilyen és ehhez hasonló kommentek. És ezek valójában még a jóindulatúbbak közé tartoztak, volt ugyanis olyan hozzászóló is, aki pedofíliával vádolta az édesapát.

Jeg har aldrig fået mere positiv respons på nogen joke, end den jeg lavede om NØGENHEDSFORSKRÆKKELSE i mit one man show …

Posted by Torben Chris on Sunday, December 13, 2015

Torben nem lepte meg a negatív kommentáradat. Mint mondja, turnéja során – ahol humoros előadások keretében szólalt fel a prüdéria ellen – rengeteg édesapával beszélgetett, akiket hol megbélyegzett, hol egyenesen elítélt a környezete azért, mert nem szégyellték meztelen testüket totyogós korú gyermekük előtt.

„Az egyik apa, aki megkeresett, azt mondja, azért kapott számos csúnya pillantást szomszédaitól, mert olyan képet posztolt magáról lányával, amin mezítelen a felsőteste”

– magyarázza Torben, majd hozzáteszi, volt olyan beszélgetőpartnere, akit – hozzá hasonlóan – pedofilnak kiáltottak ki, miután együtt fürdött kislányával. De olyanra is volt példa, hogy valakit azért szégyenítettek meg nyilvánosan, mert gyermekei előtt pisilt.

„Ez elfogadhatatlan és véleménye szerint felháborító”

– jelenti ki Torben, aki úgy véli, bizonyos kor alatt nincs semmi kivetnivaló a közös fürdőzésben. Ez szerinte nem több egyszerű jó hangulatú, minőségi időtöltésnél, kikapcsolódásnál. A humorista egyébként válaszolt a Facebookra feltöltött kép alá érkezett kritikus hozzászólásokra is. Ezekben elmondta, a gyermekek és a felnőttek is ugyanúgy élvezik a meztelenséget – még ha ezt nem is vallják be magukat – és egyáltalán semmi beteges nincs abban, ha olykor egy apa is mosdatja kislányát.

„Ha senki sem csinálja meg, az rém gusztustalan. Az meg, hogy a fürdetés kizárólag az anya dolga legyen, nem igazságos.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik