Élet-Stílus

Kanapéjába ragadt idős nőt mentettek a rendőrök

24.hu
24.hu

2015. 12. 15. 14:50

A 84 éves áldozat már legalább 12 órája volt a bútor foglya San Franciscó-i lakásában, amikor a járőrök rátörték az ajtót.

Az egyedül élő idős nő a rendőrség közlése szerint akár napokig is a kanapéágyba ragadva tölthette volna az időt, és az élete is veszélybe kerülhetett volna, ha a két rendőr nem néz rá a hálaadási ünnep után egy nappal. A San Franciscó-i rendőrség közleménye szerint a két éjszakai járőr már korábban összebarátkozott a 84 éves nővel, akinek nem élnek rokonai a közelben, és rendszeresen ránéznek, hogy jól van-e

A szabadítási akció előtt utoljára egy nappal korábban, hálaadáskor találkoztak vele, amikor ünnepi vacsorával lepték meg. Amikor másnap este is meglátogatták, gyanússá vált nekik, hogy nem válaszol kopogásukra. Majd meghallották halk segélykiáltásait. Amikor az ajtót felfeszítve bejutottak a lakásba, a nőt az összetört kanapéágya romjai között találták meg, ahonnan önerőből nem tudott kiszabadulni.

A beszámoló szerint a bútor kerete repedt meg, és a nő egy résbe szorult. Amikor a rendőrök kiérkeztek, már több mint 12 órája volt a bútor foglya, és akár több napig is ott lett volna, ha a két rendőr nem néz rá. A nőt heti rendszerességgel meglátogató ápoló ugyanis csak négy nappal később ment volna ki hozzá.

A nőt a rendőrség közlése szerint kiszabadítása után kórházba szállították, de állapotáról nem közöltek információkat.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Megszólalt Havas Henrik

Kommentek

Miniature figures near Bitcoin physical coin. Futures on Bitcoins increased by more than 20% after their American debut on the Chicago Cboe Futures Exchange.  (Photo by Manuel Romano/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.