Élet-Stílus

Megható módszerrel segíti depressziós felesége gyógyulását egy férj

A nő nehéz időszakon megy keresztül. Sokat sír. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne lenne különösen értékes.

Ezt akarta tudatni a gondoskodó Los Angeles-i férj, Tim Murphy depressziós feleségével, mikor úgy döntött – távollétében – a hálószobában lévő tükörre listázza az összes olyan dolgot, ami miatt imádja feleségét.

  • „Ő a legjobb barátom.”
  • „Minden nap megnevettet.”
  • „Ő a legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam.”
  • „Anélkül, hogy észrevenné, arra sarkall, hogy többet tegyek érte, mint azt képzeltem volna, hogy bárkiért tenni fogok.”

Míg Molly San Franciscóban volt egy munkahelyi megbízatáson, Tim ilyen és ehhez hasonló kedvességekkel írta tele a szóban forgó tükröt. Csak azért nem írta tele az egészet, mert Molly hamarabb ért haza, és meglepte őt.

Kép forrása: imgur
Kép forrása: imgur

A fiatal feleség azt mondja, rosszkedvűen tért haza: a könnyeivel küszködött, elgyötört volt és csak arra tudott gondolni, hogy bezuhanjon az ágyba. Mikor lefeküdt, akkor látta meg a listát.

„Tim emlékeztetni akart engem arra, hogy mennyire szeret”

– írta az Imgur képmegosztóra töltött fotó mellé. A posztban elárulta, az utóbbi hetekben meglehetősen nehéz időszakon megy keresztül.

„Most házasodtunk, de az esküvőre nem volt elég pénzünk. A családunkra nem számíthatunk. A barátaimmal is megromlott a viszonyom.”

Molly azt is bevallotta, ezekben a napokban nehéz őt is elviselni.

Kép forrása: imgur
Kép forrása: imgur

„A tehetetlen dühömet időről időre Timen töltöm ki. Néha csak kiabálok, máskor meg órákra bezárkózom a fürdőszobába sírni. De ő valahogy mindig megbocsát. Tudom, még hosszú út áll előttem, hogy olyan felesége legyek, amilyet megérdemel, de ő erőt ad és fogja a kezem.”

Molly leírta azt is, hogy mostanában nagyon nehezen látja meg a jót maga körül, és főleg magában. A 15 pontos lista, amit férje készített, azonban minden ébredéskor emlékezteti őt arra, hogy nincs egyedül és hogy szerethető ember.

Mióta Molly megosztotta a fotót, az vírusszerűen terjed a netezők között. A házaspár egy kommentben meg is jegyezte, nem számítottak ekkora népszerűségre, de örülnek neki.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik