Élet-Stílus

Gubík Ágival milliókért pereskedik házának felújítója

Gubik-Agi(650x433).jpg (Array)
Gubik-Agi(650x433).jpg (Array)

Nyolc és fél évvel az elvégzett munka után a Barátok közt színésznője jogi úton „támadta vissza” azt a vállalkozót, aki a házát felújította, és fizetségét azóta is várja – írja a mai Blikk.

Gubík Ági évekkel ezelőtt volt férjével együtt kezdett felújíttatni egy Telkiben lévő parasztházat,  majd a felgyülemlő költségek miatt leálltak a munkával. A lap úgy tudja, eközben a felújítást végző vállalkozó nem kapta meg a jussát.

“Kérésükre lakhatóvá tettem a házat, de 2007 tavaszára már másfél millióval tartoztak, ami a késedelmi kamatokkal egyre csak duzzadt. Úgy tűnt, idén végre meg tudunk állapodni. Június elején Ágnes felajánlott másfél milliót, ha megszüntetem az ellene indított végrehajtást. Elfogadtam, de csalódnom kellett, mert pár nap múlva a művésznő telefonált, és közölte, hogy csak 500 ezret tud adni. Azóta megint zajlik az időhúzós jogi ügyeskedés, de már végképp elegem van belőle” – mondta el a lapnak Nagy József, aki hosszú ideje próbál megegyezni a színésznővel. Nemrégiben pedig hivatalos levelet kapott a sorozatszár ügyvédjétől.

“Ebben az áll, hogy Gubík Ági vitatja az általam nyolc évvel ezelőtt összeállított számlák valódiságát. Nem gondoltam volna, hogy ilyen mélyre süllyed, hiszen a felújítás nyolc hónapja alatt minden hét végére elszámolást készítettem, rajta az anyagköltséggel és a munkaórákkal. Nem tudom, ezek után hogyan viszonyuljak hozzá. (…) Meddig akarja még húzni az időt? Egészen addig, amíg meghalok? Betelt a pohár! Ha kell, életem végéig pereskedni fogok, de ezt nem hagyom annyiban” – mondta el a vállalkozó, akinél az ügyben állítólagosan kiállított számlák miatt a NAV is vizsgálódott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik