Szórakozás

Szellő István beleszeretett a Barátok Közt színésznőjébe

Újabb RTL Klubos kapcsolat van kibontakozóban, a híradós már nyaralni is elvitte a sorozat egyik főszereplőjét.

Lebukott az új sztárpár, akiket Isztambulból hazarepülve szúrt ki a Blikk olvasóriportere. Szellő István két hónappal ezelőtt melegedett össze a Barátok Közt Berényi Ágiját alakító Gubík Ági színésznővel.

“Egyszerre jöttem vissza velük, egy gépen utaztunk. Mivel általában sokat nézem az RTL Klub műsorait, azonnal felismertem Szellőt, aki nem volt egyedül. A Barátok közt egyik szereplője volt vele, aki Berényi Ágit játssza a sorozatban. Gubík Ági nagyon jól nézett ki, sugárzott róluk a boldogság, és bár arra mindketten kínosan ügyeltek, hogy látványos, szerelmes gesztusokat ne tegyenek egymás felé, érezhető volt a bizsergés közöttük. Egyértelmű, hogy együtt vannak” – mesélte a szemfüles olvasó.

Habár az érintettek nem szerettek volna nyilatkozni a friss szerelemről, a napilap úgy tudja, hogy a munkahelyi románc két hónapja kezdődött, megismerkedésüket pedig biztosan elősegítette, hogy ugyanabban az épületben dolgoznak. Szellő és Ági életében ráadásul több közös pont is van, elváltak, és mindkettejüknek van egy Ádám nevű fiúk. Igaz a híradósnak három fia mellett van egy kislánya is, akivel nehezen boldogul.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik