Élet-Stílus

Korábban munkát ajánlottak a Got Talent versenyzőjének, most a döntőben vár a sikerre

A Hungary’s Got Talent legutóbbi elődöntőjében az öttagú All in formáció is színpadra lépett, ráadásul az adás végén is örülhettek, hiszen bekerültek a show döntőjébe. Arról már írtunk korábban, hogy a táncosfiúk számára nem ez az első tehetségkutatós megmérettetés, most azonban kiderült, hogy az egyik tag, Kurucz Sándor különösen szoros viszonyt ápol az RTL Klubbal.

Sanyi először a Sombat Esti Lázban tűnt fel, majd a Csillag Születikben a Bad Boyz tagjaként szerepelt. Táncosként már 10 éve a pályán van, ezért a csatorna a Got Talentben is számított rá. Eleinte azonban koreográfusként szerették volna elcsábítani, ehhez képest most sikeres versenyzője a tehetségkutatónak.

“Mint koreográfus, felmerült a nevem a Got Talent kapcsán, de úgy éreztem, hogy inkább szeretném ismét egy remek csapattal elvarázsolni a nagyérdeműt” – mondta a Borsnak Sanyi, aki szerint semmilyen hátszelet nem jelent közös múltja a csatornával.

(Éppen annyira nem, mint a Talamba ütőhangszeres zenekarnak Horgas Eszter jelenléte, akivel már évek óta ismerik egymást és aki aranygombbal juttatta őket az élő műsorba. Most pedig ők is ott vannak a döntőben, annak ellenére, hogy Kovács Patrícia és Linczényi Márkó sem volt elégedett velük a legutóbbi fordulóban.)

A Got Talent kreatív producere, Schiwert-Takács László szerint sincs összefüggés a továbbjutás és az ismeretségek között.

“A Got Talent túlnyomórészt a meglévő tehetségeket sorakoztatja fel és mutatja meg. Akad persze friss őstehetség, mint Zsófika vagy Nagy Lora Szonja, de a legtöbben, akik profin és egy show színpadára alkalmas szinten űzik a mesterségüket, már régóta dolgoznak azon a területen, ahol kiemelkedőt nyújtanak. Mint például az All In. A versenyszabályzatban nincs olyan, hogy egy televíziós műsorba versenyzőként ne jelentkezhetne valaki, aki már egy másik televíziós műsorban dolgozott, mint koreográfus.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik