Szórakozás

Got Talent: Horgas Eszter már évek óta ismeri azt a csapatot, akiket aranygombbal jutalmazott

Horgas Eszter (horgas eszter, )
Horgas Eszter (horgas eszter, )

Múlt vasárnap véget értek a Hungary’s Got Talent válogató adásai és kialakult a top30-as mezőny, ahová öten csont nélkül jutottak be, az aranygomb adta lehetőségnek köszönhetően. Horgas Eszter a Talamba ütőegyüttest jutalmazta a biztos továbbjutással, akikről most kiderült, hogy nem akkor találkoztak először a fuvolaművésszel. Már több közös koncert és lemez is van mögöttük.

A zsűritag szerint azonban nem az ismeretség befolyásolta a döntését: “Nem segítettem nekik sem és más ismerősnek sem. A Talambánál is féltem, mert ha nem ilyen magas színvonalú az előadásuk, biztos nem szavazok rá­juk. Akiket sokra tartok, azok­kal sokkal szigorúbb vagyok, mert nagyobb az elvárásom” – mondta el a Borsnak Eszter, aki azt is hozzátette, hogy több jelentkező is volt, akiket már ismert, mégsem juttatta tovább őket.

A Talamba ráadásul az RTL Klub felé is jelezte a korábbi munkakapcsolatot, és a műsor készítői sem találtak kivetnivalót az indulásukban. “Amikor kiderült, hogy Eszter zsűritag lesz, a Talamba jelezte, hogy már dolgoztak vele. Nem akartunk kizárni a versenyből egy kiváló zenekart csak azért, mert a négy zsűritag közül az egyikkel már felléptek, hiszen amit csinálnak, az nagyon színvonalas. Eszterről pedig a hét epizód válogatás alatt pontosan kiderült, hogy magas a mércéje. Akárkire nem nyomna gombot, csak mert ismeri” – mondta Schiwert-Takács László, a műsor kreatív producere.

Rtl Klub
Rtl Klub

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik