Élet-Stílus

Mielőtt öngyilkos lett, videót küldött anyjának a fiatal apa

Az előkészületeket vette videóra és küldte át édesanyjának. Az idősebb nő csak akkor nézte meg a felvételt, amikor már késő volt.

„Biztos vagyok benne, hogy ez a néhány másodperces videó egész hátralevő életében kísérteni fogja Beverley-t. Gondolják csak el, arra ébrednek, hogy a gyermekük egy videót küld arról, hogy öngyilkosságra készül, és csak késve veszik észre”

-nyilatkozta a Daily Mail című brit bulvárlapnak az Alexander család egyik neve elhallgatását kérő szomszédja. A nő hozzátette, az anya fia öngyilkossága óta magát hibáztatja, azt mondogatja, ha előbb észreveszi a videót, talán tehetett volna valamit.

Mint kiderült, a 26 éves egygyermekes apa, Craig Alexander azután döntött úgy, hogy önkezével vet véget életének, hogy év elején szakított barátnőjével és gyermeke anyjával.

„Rettenetesen viselte a szakítást, azt mondogatta, hogy innentől kezdve nincs értelme az életének”

-idézi a fiatal férfi szavait nevelőapja, Beverly férje. Hozzátette, felesége igyekezett minden megtenni, hogy fiát jobb kedvre derítse, de nem sikerült. Craig rendszeresen küldött neki olyan SMS-eket, melyben azt írta, „számára itt a vége”, „nincs miért élnie”.

„A feleségem igyekezett figyelmen kívül hagyni ezeket a megjegyzéseket és másra terelni a szót. Amikor három nappal a halála előtt Craig arról faggatta Beverlyt, szerinte mi a legjobb módja az öngyilkosságnak, akkor is így tett. Álmunkba sem gondoltuk volna, hogy valóra váltja a fenyegetését.”

Craig végül néhány nappal ezelőtt akasztotta fel magát az éjszaka közepén. Mielőtt tettét véghez vitte volna, videoüzenetet küldött édesanyjának, de ő nem ébredt fel az üzenet hangjára. Mire megtalálta fia búcsúját, már késő volt.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik