Élet-Stílus

Túlélem a gennyedékeket! Magyar költő a rákkeltő szalonnáról

Orbán János Dénes erdélyi költő, prózaíró a Facebookon akadt ki a WHO jelentésére, miszerint rákkeltő hatása van a feldolgozott hústermékeknek és a vörös húsoknak. Előbbit értsd: szalonna, kolbász, és a többi, és itt vörös húsnak számít a disznó, bárány, marha, borjú, ló és kecske is.

Nos, a poéta azt írta: „FÖLIDEGESEDTEM! Ha jól emlékszem, ezek a kretének, ezek a nyomorult idióták kampányoltak annak idején a tojás ellen, és próbálták lenyomni a torkunkon a fucking, kőolaj ízű margarint. Mégis, mi a halál pöcsét akarnának etetni velünk? Hihetetlen, mennyi idiotizmust hablatyolnak össze, és hihetetlen ez a bunkó média is”.

„A múltkor a hagymát kiáltották ki rákkeltőnek. Kilószámra zabálom a jó magyar és székely házikolbászt, hurkát, szalonnát (minél füstösebbet), csülköt, kanállal eszem a zsírt, és évi 100 kiló hagymát tolok be, és garantáltan ott fogok állni ezeknek a szójába, lightos margarinba, müzlibe és kukoricakeményítőbe nyuvadt gennyedékeknek a sírjánál, öntelten rágcsálva egy szál csabai kolbászt”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik