Élet-Stílus

A hűséges kutya órákig őrizte a helyet, ahol elvesztette gazdáját

Az amerikai nőt egy kisteherautó gázolta el. Kutyája csak azután hagyta ott a baleset helyszínét, hogy erőszakkal elvonszolták onnan.

Paco, a hűséges négylábú legalább négy óárt feküdt az aszfalton, mozdulatlanul, miután péntek hajnalban elgázolták a gazdáját. A szemtanúk szerint a 42 éves amerikai nőnek, Kelly Blacknek esélye sem volt: épp a kutyáját sétáltatta, mikor átkelt az út egyik oldaláról a másikra. A közeli benzinkútról kikanyarodó kisteherautó ekkor gázolta őt halálra.

Mint kiderült, a jármű ezután még métereken át húzta maga után az asszony holttestét. Mint később kiderült azért, mert a sofőrnek nem tűnt fel, hogy bárkit elgázolt volna. A járókelők kiabálására és integetésére figyelt fel.

Fotó: Fox News
Fotó: Fox News

“Elképzelni sem tudom, hogy ülhet olyasvalaki a volán mögé, aki még azt sem veszi észre, hogy elütött valakit” – nyilatkozta a Fox amerikai hírcsatornának az áldozat édesapja. A gyászoló férfi hozzátette, lánya kutyáját, Pacot, aki karcolások nélkül megúszta az esetet, csak órákkal később, erőszakkal tudták elvonszolni a baleset helyszínéről.

“Kitartóan őrizte a helyet, mert abban bízott, hogy a gazdája visszajön majd érte ” – tette hozzá a férfi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik