Élet-Stílus

Egy szőlőszem miatt esett kómába a kétéves kisfiú

A kis Jacob most az életéért küzd, miután pénteken, ebéd közben félrenyelt.

„Semmi mást nem szeretnénk most, csak azt, hogy a kisfiunk velünk maradjon”

– nyilatkozta a brit sajtónak kisfia ágya mellől a megtört édesanya, Abigail Wilson. Az asszony a Mirror beszámolója szerint hozzátette, kisfia, a kétéves Jacob múlt pénteken került életveszélyes állapotba azután, hogy egy gyorsétteremben félrenyelt egy szőlőszemet.

 „Miután Jacob fuldoklani kezdett, az étterem egyik dolgozója azonnal ott termett mellettünk. Segíteni próbált nekem, miközben a férjem kiszaladt az utcára, hogy ő is segítséget hívjon.”

Abigail azt mondja, hiába minden, a kisfiún nem tudtak segíteni, a légzése, majd nem sokkal később a szívverése is leállt.

„Jacobot a kiérkező mentők hozták vissza az életbe majd harminc perc után, és végül helikopterrel őt a legközelebbi kórházba.”

Az anya elmondta azt is, fiát jelenleg gépekkel tartják életben. Hozzátette, Jacob makacs és erős gyerek, ezért bíznak benne, hogy élete legnagyobb csatájában is felül kerekedik majd. „Néhány nap múlva kiderül, hogy van-e még remény. Pontosan akkor, mikor az orvosok leveszik őt a gépekről, hogy kiderítsék, képes-e önállóan lélegezni.”

„Az orvosok egyelőre nem tudják, károsodott-e a fiunk agya, így csak reménykedni tudunk, hogy mikor lekapcsolják a gépekről és felébresztik a kómából, minden rendben lesz.”

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik