Élet-Stílus

Véletlenül pillanatragasztót csöpögtetett a szemébe – kis híján megvakult

24.hu
24.hu

2015. 10. 09. 12:28

A floridai nőnek nagy szerencséje volt, hogy orvosának sikerült megmentenie a szemét.

„Már az első cseppek után tudtam, hogy valami nagy baj történt. Egyszerűen képtelen voltam kinyitni a szemem, ami szinte azonnal égni kezdett a fájdalomtól” – nyilatkozta a floridai asszony a WPBF-TV riporterének, azután, hogy egy tévedés miatt kis híján megvakult az egyik szemére.

Az amerikai nő, elmondása szerint a múlt héten került lehetetlen helyzetbe, azután, hogy egyik kollégája szemcsepp helyett véletlenül pillanatragasztót adott a kezébe. „Azért kértem a cseppeket, mert a szél valamit belefújt a szemembe az utcán. Alig bírtam nyitva tartani a szemeimet, borzasztó érzés volt” – emlékezett vissza Katherine Gaydos, majd elárulta, a szemcseppet épp a fájdalom ellen kérte kollégájától.

„Csak segíteni akart, de a nagy kapkodásban valahogy összecserélte a két tégelyt” – mondja Katherine, majd hozzáteszi, mikor észlelte a bajt, azonnal orvost hivatott. „Szerencsére az orvos időben érkezett ahhoz, hogy szét tudja feszíteni az összeragadt szemhéjaimat. El se akarom képzelni, mi lett volna, ha nem sikerül neki” – tette hozzá a nő, majd elárulta, a ragasztót a hét végén, kisebb műtét keretében távolítanák el a szemhéjáról, a beavatkozásra azonban nincs pénze.

Bármilyen furcsának is tűnhet, nem ez az első alkalom, hogy ehhez hasonló eset került a sajtóba. Tavaly februárban egy 47 éves kínai nő járt hasonlóan, 2013-ban pedig egy 22 éves kínai egyetemista lány egy éjszakai vonat utazva keverte össze a szemcseppes tubust a pillanatragasztóval, 2010-ben egy amerikai nő járt pontosan ugyanígy, aki a helyi szokásoknak megfelelően pert is indított a szemcsepp és a pillanatragasztó gyártója ellen.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.