A pizzaevés, úgy tűnik, egyáltalán nem az a spontán, mit sem jelentő tevékenység, aminek eddig gondoltuk. Sokat elárul a személyiségünkről az, hogyan csináljuk. Patti Wood, az Emory Egyetem testbeszéd- és viselkedéskutatója szerint a pizzaevők négy különböző kategóriába sorolhatók – írja a brit Metro.
Először a szélét
A kutató szerint, ha Ön először a pizza szélét kezdi el rágcsálni, Ön rendkívüli személyiség. Bátor, szeret a megszokottól eltérő módon gondolkodni. Az ilyen emberekből véleményformálók lehetnek.
Összehajtogatva
Aki összehajtva eszi a pizzáját, nem fél, ha be kell piszkolnia a kezét. Az ilyen emberek nem pazarolják az időt – nem véletlen, hogy az evőversenyeken is ezt a módszert alkalmazzák.
Csak harapva
Ha Ön nem dolgozott ki valamiféle technikát a pizza elfogyasztására, csak megfogja és harapja a pizzát, úgy tűnik, az emberiség legnagyobb részéhez tartozik. Az ilyen emberek a tökéletességre törekszenek, és a lehető legkevesebb koszt akarják hagyni maguk után – végül is ez a technika eredményezi a legkevesebb mosatlant is.
Késsel-villával
Azok, akik evőeszközökkel látnak neki a pizzájuknak, stabil, nyugodt és módszeres emberek. Patti Wood szerint az ilyen emberekből kiváló barátok lesznek, mert nagyon támogatóak.