Élet-Stílus

Hatalmas műpéniszcsata zajlott a szexuális úton terjedő betegségek ellen

Az ötletgazda szerint, ha ez nem hívja fel a tinik figyelmét a biztonságos szex fontosságára, akkor semmi.

Egy magát csak Alex Xander-nek hívó komikus elkötelezte magát az AIDS betegséget okozó HIV vírus, és általában a szexuális úton terjedő betegségek elleni harc mellett. Pontosan tudja, hogy a legnagyobb problémát még mindig a gumióvszer nélküli szex okozza, különösen a fiatalok, és tinédzserek közt. Ahogy azzal is tisztában van, hogy az ő figyelmüket a legnehezebb ráirányítani valamire. Úgyhogy a hagyományos iskolai felvilágosító órák helyett, szervezett egy eseményt, amit biztos, hogy minden kamasz megnéz majd a Youtube-on. A 2015-ös Nagy New York-i Műpéniszcsatát.

Az eseményt nagyjából úgy képzeljék el, mint azokat a párnacsata flashmobokat, amiket már a világ minden nagyvárosában szerveztek. Csak éppen párnák helyett méretes műpéniszekkel. A szabályok egyszerűek: tilos az arcra, és öv alá ütni, tilos saját, otthonról hozott szerszámmal hadba vonulni, és persze tilos a műpéniszeket eredeti rendeltetésüknek megfelelően, pláne szexuális zaklatásra használni.

Az eseményre először a Facebook-on kezdtek el embereket toborozni, de a hatóságok úgy gondolták, nem szeretnének röpködő műpéniszeket látni a Union Square légterében, úgyhogy betiltották az eseményt.

Alex Xander és a szervezőtársa azonban nem estek kétségbe, és különben is volt négyezer műpéniszük, amivel kezdeni kellett valamit, meg volt tízezer óvszerük, amit szét akartak osztani. Úgyhogy létrehoztak egy titkos weboldalt az infóval: 24 órával később, ugyanott megtartják a műpéniszcsatát, és sms-láncban igyekeztek tájékoztatni annyi embert, amennyit csak lehetett. A teljes sztorit, az előzményekkel együtt nézzék meg az Elite Daily videójában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik