Élet-Stílus

Ijesztő videó a tinilányokra leselkedő online veszélyekről

Átverés (Array)
Átverés (Array)

Szomorú eredménnyel zárult a kísérlet: mindegyik lány elment a randira a vadidegen sráccal, aki lehetett volna akár pedofil vagy pszichopata gyilkos is.

Előre szólunk: a fiatal lányok szüleinek megrázó lesz ez a videó. Egy 22 éves kandi kamerás srác, Coby Persin készítette. Átverés ez is, viszont egyáltalán nem vicces.

Coby azt akarta bemutatni, milyen veszélynek vannak kitéve a felelőtlen fiatal lányok a közösségi oldalakon (a felelőtlen szót direkt írtuk bele, nyilván nem állítható, hogy minden tinédzserre igaz lenne).

A srác létrehozott egy kamuprofilt: egy 15 éves fiú, Jason bőrébe bújt, és elkezdett csajozni. Egy 14, egy 13 és egy 12 éves lánynak csapta a szelet; ismerősnek jelölte őket a Facebookon. Mind a hárman visszaigazolták, elkezdtek csetelni, aztán

Jason – három-négy nap csevegés után! – elhívta őket randizni.

Mind a hárman belementek. Mind a három lány kész volt egy vadidegen sráccal találkozni, úgy, hogy szinte semmit nem tudott róla.

Az első, Mikayla (13) eljött egy parkba, a második, a 12 éves (!) Julianna a saját lakására hívta el az ismeretlen fiút; a harmadik, a 14 éves Jenna pedig simán beszállt abba a kocsiba, amelyről „Jason” azt írta, hogy a bátyja fogja vezetni.

A kandi kamerás átverő mindhárom randira elhívta a lányok szüleit is, akik nem akarták elhinni, hogy gyermekük belemegy egy ilyen találkába. Pedig belement.

És most mindenki beszélgessen el egy kicsit a Facebook-használó tinilányával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik