Élet-Stílus

Siket kismacskának köszönhetően élte túl gyermeke elvesztését

A sérült állat pontosan tudta, hogy az amerikai nőnek segítségre, de leginkább egy társra van szüksége.

„Életem legsötétebb napján, mikor már mindent veszni láttam, rám talált a barát, aki végül erőt adott a folytatáshoz” – írja Jennifer Moore. A fiatal amerikai nő néhány héttel a szülés kiírt időpontja előtt került kórházba. „Az orvosok nem biztattak semmivel. Egyszerűen közölték velem, hogy idő előtt hozom majd világra a fiamat, akin nem tudnak majd segíteni. Hinni akartam, hogy tévednek.”


Képek forrása: Bored Panda 

Jennifer fia végül élettelenül jött a világra, édesanyja pedig összeomlott. „Mikor kiengedtek a kórházból és hazamentem, az első utam a fiam szobájába vezetett. Megláttam a kis bölcsőjét, és éreztem, hogy záporozni kezdenek a könnyem. És akkor a legnagyobb meglepetésemre ott találtam Őt: egy hófehér kiscica aludt összegömbölyödve a bölcsőben.”

 

Jennifer vallomásában leírta, a kismacska néhány hónappal korábban született, siketen. „Felemeltem és kivittem őt a gyerekszobából. Menet közben észrevettem, milyen jól esik őt cipelnem, hogy milyen meleg és hogy mennyire nem tiltakozik az érintésem ellen. Végül az ágyamra tettem, mellé feküdtem és zokogni kezdtem. De úgy, mintha nem lenne holnap. Hosszú esténk volt.”

 

A fiatalasszony azt mondja, másnap utánajárt annak, hogyan segíthetne a cica veleszületett rendellenességén. „Észre sem vettem, de szép lassan visszahozott az életbe. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és míg élek hálás leszek neki, hogy velem volt akkor, amikor úgy hittem, mindennek vége.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik