Élet-Stílus

Tojáskolbász-készítő nélkül egyetlen konyha sem lehet teljes

tojaskolbaszgep(960x640).jpg (Array)
tojaskolbaszgep(960x640).jpg (Array)

Egy csapásra vége az unalmas tojásformáknak és –textúráknak, a szerkezettel, ami ízléses kolbászkákká varázsolja őket.

Különleges konyhai eszközt talált az Amazon webáruházban Rhik Samadder, a Guardian kütyüfelelőse. A harminc fontért (kb. 12.700 Ft) bárki számára elérhető csoda az EggMaster (Tojásmester!) névre hallgat, és leírása szerint a tojáskészítés új módját kínálja – amit Samadder úgy kommentál, hogy ezzel az erővel az ember lábának levágása meg a súlycsökkentés új módja.

Az eszköz kívülről élénk magenta és fekete színben pompázik, és leginkább egy tejhabosító és egy felnőtt játékszer eltitkolt szerelemgyerekének tűnik. Az a trükkje, hogy a belsejébe kell ütni a tojásokat, amelyeket az eszköz megmelegít, és ha elkészült, a tetején található nyíláson keresztül préseli ki az ételt. Samadder még videót is készített róla.

A látottak alapján a produktum még a leginkább jó szándékú megközelítésben is banánra vagy mutáns tojáskolbászra hasonlít, olyan állaga van, hogy talán még egy tubusos kaján élő űrhajós se harapna bele bizalommal. Samadder például így írja le az elkészülés folyamatát: „Múlnak a percek, a szag marad. Aztán egyszer figyelmeztetés nélkül egy petyhüdt, szivacsos rolád lökődik ki belőle, és úgy vonaglik, mint egy gazdatestet kereső, idegen parazita. Rá se bírok nézni, nem hogy megkóstolni.”

Ön mit gondol? Szívesen kóstolná meg a technika legújabb csodáját, a tojáskolbászt?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik