Élet-Stílus

Eltűnt a csomagjuk – a csodával határos módon lett ruhájuk az esküvőre

A facebookozók pikk-pakk összedobták a teljes szettet.

Már megint egy olyan eset, amikor megmutatkozik a közösség(i oldalak) valódi ereje! Ilyenkor mindig rádöbbenünk, mennyi mindent ki lehet hozni a Facebookból (és a Twitterből és a …) – de nyilván a játékfelkérések küldözgetése és a szórakoztató kvízekben való részvétel fontossága sem elhanyagolható.

Na, de térjünk már a lényegre: egy pár a skóciai Orkney-szigetekre utazott, hogy másnap összeházasodjanak. Ahogy megérkeztek, jött a hír: a menyasszony csomagja szőrén-szálán eltűnt.
Sok mindent ilyenkor már nem lehet tenni; nyilvánvalóan esélytelen lett volna egyetlen nap alatt nulláról beszerezni a ceremóniához szükséges teljes ruhatárat. A szállodának volt egy ötlete: kiírták a Facebookra, hogy mi történt, és megkérték a követőiket, hogy aki tud, segítsen.

Segítettek.

Folyamatosan özönlöttek a kommentek a bejegyzéshez, mindenki beírta, hogy mit tud felajánlani: ruhát, cipőt, tiarát… de még virágot is (pedig azt azért csak tudtak volna vásárolni is). Az eredmény: tetőtől-talpig felöltöztetett pár. (Már látjuk is lelki szemeinkkel a kommenteket arról, hogy lám, a vőlegénynek is csak szoknya jutott, de ismét emlékeztetnénk mindenkit, hogy a menyasszony csomagja tűnt el, továbbá, hogy Skócia a helyszín).


A kép forrása: Facebook

A pár nevében köszönetet mondott a szálloda; a menyasszony pedig videoüzenetben hálálta meg az ismeretlenek nagylelkű segítségét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik