Élet-Stílus

Világraszóló bulit hoztak össze a megalázott kövér táncosnak – videó

Ő volt az, akit a Twitteren keresett ország-világ. Most sztárok körében ünnepel, és pénzt gyűjt sorstársainak.

Emlékeznek még az Egy táncoló pufi fazont keresett a fél világ, nők ezrei táncolnának vele című cikkünkre?

Még márciusban írtuk, arról szólt, hogy egy rettentő tahó (ismeretlen) ember feltöltött egy videót egy kövér fickóról, aki esetlenül táncol, ezzel a kísérőszöveggel: „A múlt héten láttuk ezt a példányt, aki megpróbált táncolni, aztán, amikor látta, hogy röhögünk rajta, abbahagyta.”

A megszégyenített, megalázott túlsúlyos táncoló férfit utána vadul keresni kezdte az internetezők komoly hányada: „FindDancingMan”(találjuk meg a táncoló férfit) címkével ellátott üzenetekben próbáltak a nyomára bukkanni a Twitterben rejlő őrületes közösségi erő segítségével.

Egy hatalmas bulit akartak neki szervezni, ahol ezernyi ismeretlen támogatója társaságában úgy táncolhatna, ahogy jól esik neki.

Természetesen sikerült megtalálni. Akkor úgy fejeztük be a cikket, hogy „állítólag Kijevben tartózkodik (reméljük, vigyáz magára, ha már a fél internet őt kereste); de utána rendelkezésre áll egy komoly bulizásra.”

Na, azt a bulit most rendezték meg.

De a party csak egy a rengeteg élmény közül, amelyeket azóta átélhetett. Hopp, a nevét még le sem írtuk: azóta kiderült, Sean O’Briennek hívják; 46 éves és Liverpoolban él.

Szóval, Sean azóta számos tévéfellépésen van túl, elvégezhetett egy kezdődobást a baseball profi liga egyik meccsén; na és ez a buli…

Körülbelül ezer ember volt jelen, a DJ-pult mögött maga Moby állt, plusz levetítették Pharrell Williams videóüzenetét is; továbbá feltűnt a bullying (megfélemlítés, iskolai terrorizálás, megalázás) elleni kampány egyik arca, Monica Lewinsky is. Sean, aki jótékonysági gyűjtésbe kezdett megalázott emberek támogatására, a Today Showban elmondta: „Sosem gondoltam, hogy ilyesmi történhet velem. Ez csodálatos.” „Mindig lesz rossz a világban, de sokkal több a jó ember.”

Ja, és a lényeg… ilyen volt Sean bulija:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik