Light

Egy táncoló pufi fazont keresett a fél világ, nők ezrei táncolnának vele

Egy igen bunkó internetező azzal büszkélkedett, hogy kiröhögték az esetlenül mozgó férfit, mire jött az internet népe, és a pasi felkutatásába kezdett.

Valaki feltett egy képet a 4chan oldalra egy kövér férfiról. A fotó mellett a szöveg valahogy így hangzott: „A múlt héten láttuk ezt a példányt, aki megpróbált táncolni, aztán, amikor látta, hogy röhögünk rajta, abbahagyta.”

A rettenetesen bunkó bejegyzésen többen is felhúzták magukat; azon keseregtek – joggal – hogy, hogy lehet valaki akkora tapló, hogy kigúnyol egy embert a külseje miatt. Volt, akit annyira felbosszantott az eset, hogy mozgalmat indított: egy Cassandra Fairbanks nevű Twitter-felhasználó kitett a mikroblogra egy felhívást, hogy a képen látható embert mindenképp meg kell találni. „Ismeri-e valaki ezt a férfit, vagy azt, aki kiposztolta az eredeti fotót? Van egy nagy csomó Los Angeles-i hölgy, aki szeretne valami különlegeset csinálni.”

A felhívása elkezdett rohamosan terjedni; a bejegyzéseket „FindDancingMan”(találjuk meg a táncoló férfit) címkével látták el.

A nők azt írták, hogy egy hatalmas bulit szeretnének neki szervezni, ahol sok szép lány társaságában táncolhat – felszabadultan. És hogy meg akarják őt ölelni. És hogy el akarják mondani neki, hogy szeretik őt.

És persze, hogy a közösségi oldalak (jelen esetben a Twitter) csodája ismét működött! Valaki küldött egy fotót Cassandrának, azzal, hogy vélhetően a keresett urat látták Londonban.

És meglett!

Állítólag Kijevben tartózkodik (reméljük, vigyáz magára, ha már a fél internet őt kereste); de utána rendelkezésre áll egy komoly bulizásra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik