Élet-Stílus

Tuti siker

Tehetségkutatókból manapság nincs hiány, mégis úgy gondoltuk, hogy most hozzátesszük mi is a magunkét a szcénához, három hiánypótló videóval.

Íme, néhány csiszolatlan gyémánt, akik némi gyakorlás segítségével különböző sportágak/művészetek jeles képviselőivé nőhetik ki magukat az elkövetkezendő években.

Ez a mókus például esténként a Forma-1 száguldó cirkuszáról álmodik. A vágy napról-napra érlelődik benne, és lassan ellenállhatatlan szintre ér: az apróság időnként már megpróbálja átvenni a kormánykerék felett.

Aztán itt van ez a gyűrűsfarkú maki, vagyis katta, aki egy másik típusú cirkuszra kattant rá: csodáló kis szemeit a légtornászok könnyednek tűnő, mégis kemény munkával teli világára vetette. Mozdulataiban kicsit még bátortalan, de biztosak vagyunk benne, hogy hamar belelendül.

Végül pedig a populáris szórakoztatás egyik retro alappillérének a rajongójával találkozhattok: Miss Olger a bólogató kutya-imitátori karrier nyakat próbáló, rögös útjára lépett. Az alábbi videón a harctéri kerülőmozgást végző jármű által indukált mozdulatsort gyakorolja.


 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik