Élet-Stílus

Ilyen a menő lakás 2015-ben

nagyméretű festmény (festmény, kanapé, )
nagyméretű festmény (festmény, kanapé, )

Lakberendezési tippek az internet legtrendibb szegleteiből.

Ahogy a ruhadivat újul meg minden évszakban, úgy alakulnak a trendek a lakberendezés háza táján is. A Popsugar összeszedte, hogy 2015 tavaszán melyek a legmenőbb megoldások a belső designban: a vidám képek pedig azokat is inspirálhatják, akik nem tervezik az egész lakásukat átalakítani, de szívesen feldobnák egy-két menő cuccal.

Óriási műtárgyak

kép: nicolelamotte.com

Egy méretes festményhez olyan térre is szükség van, ahol az érvényesülni tud. Idén hatalmas képek dominálják az enteriőröket.

Terráriumok

 Kép: Refinery29

A plafonról lógó terrárium a trendmegmondók szerint már 2014-et idézi, de legújabban az étkezőasztal közepére vagy az üres kandallóba állított óriási terráriumok jelentek meg az otthon-magazinokban.

Letisztult fürdőkádak

 kép: Signature Hardware

Míg tavaly egyértelmű kedvencnek számítottak az oroszlánlábas és egyéb vintage kádak, idén a letisztult, modern vonalvezetésű luxusdarabok uralják a piacot.

Nyitott rakodófelületek a konyhában

kép: House Beatifull

 

A lakberendezők szerint a konyhaszekrény nem szexi. Annál inkább az, ha szellős polcokon rendezzük el az edényeinket. Persze ez a hátulütője is: nincs hova elrejteni a nem kívánatos darabokat.

Állatos képek

 Kép: Leila Jeffreys

Tavaly még az (ál-) kitömött állatok taroltak, idén viszont annyit szelídült ez a divat, hogy egy-egy állatos festmény is megteszi.

Színes táblafesték

 kép: Westelm

Tavaly minden a romantikus fekete táblafestékről szólt, idén azonban új színek is divatba jöttek, sőt, minden eddiginél több felületet dekorálhatunk ezzel a technikával.

Marsala

 kép: Pinterest

2015 színe egyértelműen a marsala. És hogy milyen színű az? Mint egy fás, keleti fűszeres parfüm. 

Filodendron

 kép: weekdaycarnival.blogspot.fr

Hihetetlen, hogy még a növényeknek is van divatja. 2015 például a kertész-guruk szerint a filodendronról szól. Szerencsére ez a növény már a nyolcvanas évek óta ott pompázik a legtöbb magyar lakás sarkában. Jó hírunk van: idén szupermenővé érett!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik