Élet-Stílus

Miért hív el egy heteró fiú épp egy meleg srácot a bálba?

vicces-bali-meghivo(960x640).jpg (molinó, vicces, usa, )
vicces-bali-meghivo(960x640).jpg (molinó, vicces, usa, )

Megható sztori robbantott az amerikai báli szezonban a celebek helyett.

Javában dúl a báli szezon az amerikai középiskolákban, és aki látott hollywoodi filmet tinédzser szereplőkkel, pontosan tudja, hogy mennyire kardinális kérdés az egy középiskolába, hogy ki kivel érkezik, ki kit hív meg, és hogyan. A közösségi média robbanása óta divat, hogy tejfelesszájú diákok megpróbálnak valamilyen celebet meginvitálni, s mivel utóbbiak is a médiapiacról élnek, egy-egy sikeres vírusposzt nyomán igent is mondnak. Ilyen sztorikra készült idén is a bulvársajtó, de az első szenzáció egy egészen más sztoriból lett.

Amire senki sem számított, az egy Jacob Lescenski nevű Las Vegas-i fiú, a bálmeghívásával kiérdemli a „világ legjobb barátja” elismerést. Jacob úgy döntött, hogy hagyja a bálkirálynői címre esélyes menő csajokat, helyettük a legjobb barátját, Anthony Martinezt hívja meg. Nem is akárhogy: az iskola aulájában kifeszített egy jókora molinót, amin öles betűkkel valami ilyesmit írt fel:

 

„Te rohadtul meleg vagy, én meg rohadtul nem, de olyan vagy, mint egy testvér, legyél a partnerem!”

Igen, Anthony Martinez történetesen meleg. Bár oszlopos tagja az iskolai rendezvények szervezőcsapatának, sohasem gondolta, hogy őt valaha, valaki meghívja egy bálba. A srácok megható sztorija akkorát robbant az amerikai közösségi csatornákon, hogy egyetlen celeb meghívott sem lett volna képes hasonlót produkálni.

Anthony örül a meghívásnak (kép: Twitter)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik