Élet-Stílus

Világszám lett a béna tetoválás

béna tattoo 1 (tetoválás, )
béna tattoo 1 (tetoválás, )

Részegen magunkat tetoválni mindig rossz ötlet, néha azonban jó dolgok is kisülhetnek belőle.

Ez a tetovált dinoszaurusz valószínűleg azért olyan bánatos, mert nagyon hülyén néz ki. A tulajdonosa is azért volt szomorú egy darabig, amint ezen a képen is megfigyelhető az arcán:

 Kép: Reddit

A képet egy „yllwsnow2” nevű felhasználó töltötte fel a Reddit közösségi portálra, azzal a kommentárral, hogy a fotó egy 27 éves barátját ábrázolja, aki egy péntek éjjel, miután alaposan berúgott, és némi nyugtatóval is megtámogatta az élményt, úgy gondolta, remek ötlet lenne egy fekete Pokémon figurát tetoválni magára. Annak, ellenére, hogy korábban nem csak, hogy tetoválógépet nem fogott a kezébe, de még csak nem is rajzolgatott.

Másnap, amikor felébredt, és meglátta a művet, kérdőre vonta a barátját, hogy ugyan miért nem állította le. A barát pedig a tudomására hozta, hogy ő többször is megpróbálta, de nem bírt a beállt fiatalemberrel – írja a brit Metro.

Az ábra egy „Hat Boy” művésznéven alkotó grafikus, Tim Burton stílusú Pokémon paródiája alapján készült. A tetoválásról azonban rengetegen úgy gondolták, hogy az annyira ronda, hogy már szép. A kép vírusként kezdett terjedni a közösségi szájtokon, és sokan úgy döntöttek, hogy tárgyaikat az szomorú tetkó képével varázsolják szupermenővé. Készült a képpel termosz, póló, amin együtt szerepel a tetoválás fotója, egy róla készült ábra, és egy kép a termoszról: nagyon meta. Volt olyan, aki egérpadra álmodta fekete sárkányszerű szörnyet, de volt, aki odáig ment, hogy egy jegygyűrűre álmodta képet. Kíváncsiak vagyunk, hogy ment a lánykérés.

Képek: Imgur

Ajánlott videó

Olvasói sztorik