Light

Még sosem volt ilyen nehéz becsukni a kocsiajtót – videó

Bónusz: az élő marionett-bábú avagy minden idők legrészegebb Szent Patrik-bulizója.

Ha egyszer – valamilyen rejtélyes okból – azzal töltenénk el egy kis időt, hogy végiggondoljuk a tipikus autóhibákat, valószínűleg sok minden eszünkbe jutna a lemerült akkumulátortól, az elszakadt ékszíjon át, a bekrepáló fedélzeti számítógépig, de tuti, hogy az első tízbe nem kerülne be a következő verzió: azért nem tudunk elindulni, mert nem tudjuk becsukni az ajtót.

Egy Ross Lorimer nevű palival történt meg az eset, az ok pedig nem a kocsi meghibásodása volt, hanem a cudar skót időjárás. A helyszín: a Külső-Hebridák szigetcsoporthoz tartozó North Uist. A szél erősségét megtippelni sem tudjuk, de nem enyhe, üde tavaszi szellőre kell gondolni. A videót öt nap alatt közel másfél millióan látták a Facebookon.

És ha már láthatatlan erőről volt szó az imént, frappáns logikai kapcsolattal beszúrunk ide még egy videót, amelyben szintén egy szabad szemmel nem észlelhető hatalom játssza a főszerepet.

Nem, nem a szabadkőművesekre gondoltunk, hanem az alkoholra. És a gravitációra.

A felvételen minden idők egyik legrészegebb fiatalembere látható, aki a Szent Patrik-nap alapos megünneplése (és némi nadrágba vizelés után) élő marionett-bábuként tántorogva küzdelmet folytat egy láthatatlan elemmel, amely egy (szintén láthatatlan) kötél segítségével ráncigálja őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik