Azután, hogy februárban megmutattuk önöknek azt a zseniális technikát, amivel alig három másodperc alatt teljes egészében megpucolhatnak egy főtt tojást, hoztunk egy olyan gyűjteményt, ami abban nyújt segítséget, hogy olyan – köztudottan nehezen pucolható – ételeket is pillanatok alatt hámozhassanak meg, mint a narancs, a főtt krumpli, vagy épp a kiwi. Íme!
1. Pucoljon főtt krumplit másodpercek alatt!
Tipp: még mielőtt megfőzi, vágja körbe a krumpli héját, és főzés után jéghideg vízbe áztassa a krumplikat.
2. Unortodox banánhámozás
3. Ujjbegyszaggatás helyett…
4. A mandarint/narancsot is lehet egyszerűen pucolni
5. Mangót hámozna? Vegyen elő egy vékonyfalú üvegpoharat!
Kipróbálnák valamelyiket? Írják meg nekünk kommentben!