Élet-Stílus

Válni akar, mert túl nagy a férje pénisze

válás (válás)
válás (válás)

Alig egy hét házasság után menekülne az elviselhetetlenül méretes férje elől egy nigériai nő.

A Nigerian Tribune című lap beszámolója szerint „nagy nevetés tört ki” egy nigériai kisváros iszlám bíróságán, amikor egy feleség közölte: szeretné semmissé tenni egyhetes házasságát, mert nem tudja elviselni férje hatalmas péniszét. Aisha Dannupawa a bíróság előtt „rémálomként” jellemezte az első alkalmat, amikor Ali Maizinarival elhálták a házasságot, és elmondása szerint a második együttlét után már egészen biztos volt abban, hogy házasságuk végét jelenti férje férfiassága.

A háromgyerekes anyuka – akinek ez már a második házassága volt – a Maizinarival történt első szeretkezés után az anyja tanácsát kérte, aki azt javasolta neki, hogy viselje el, mert az idő múlásával egyre jobb lesz a helyzet. Majd egy gyógyszert kapott tőle, de az sem segített, így a válást választotta.

 
Egyszerűen képtelenek voltunk elmenni a Tribune cikkéhez csatolt rajzos illusztráció mellett
Fotó:Nigerian Tribune 

A férj a bíróság előtt egyáltalán nem tagadta a felesége állításait, és közölte, hajlandó beleegyezni a válásba. Csak annyit kért, hogy a nő fizesse vissza neki az udvarlás alatt ráköltött pénzt, valamint a neki adott hozományt, ami hatvanezer nigériai naira (nagyjából 80 ezer forint). A bíróság elnöke a beszámoló szerint azt tanácsolta a párnak, hogy a következő meghallgatás idejéig próbálják meg megoldani a feszült helyzetet.

És, ha valakit ez az adat érdekelne: a lap beszámolója azt nem említette meg, hogy mégis milyen méretek rettentették el a feleséget. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik