Élet-Stílus

Ez a videó emlékeztet rá: a szerelmet nem lehet felcímkézni

csókolózó csontvázak (csontváz, röntgen, csók, )
csókolózó csontvázak (csontváz, röntgen, csók, )

Két nap alatt több mint négymillió ember nézte meg, hogyan néznek ki hús-vér valójukban a „röntgenfal” mögött rejtőző csontváz párok.

Mindannyian úgy tanuljuk gyermekkorunkban, hogy a szerelem nem ismer határokat, és legyőz minden akadályt. Mire felnövünk, mégis telítődik az elménk mindenféle ostobaságokkal, és elhisszük, hogy vannak emberek, akiknek az érzéseik ellenére, nem kellene együtt lenniük.

A szerelmet azonban nem lehet felcímkézni. Akár magasztos lelki, akár prózai, biokémiai folyamatként tekintünk rá, nincs tekintettel sem társadalmi státuszra, sem nemre, sem fajra, sem korra, sem vallásra.

Ha ön, egy hatalmas röntgevideón két, láthatóan boldog csontvázat lát ölelkezni, táncolni, és csókolózni, vajon mire gondol? Hogy néznek ki ezek a figurák hús-vér alakjukban? Ha meglepődik, mikor fellebben a fátyol, vagy esetleg nem tetszik önnek az, amit lát, ideje egy picit megkeresnie gyermeki önmagát!

A videót, amit két nap alatt több mint négymillióan néztek meg, az Ad Council forgatta Valentin napon a kaliforniai Santa Monica-ban. „A célunk az volt, hogy megünnepeljük a különbözőségünket, és tudatára ébredjünk annak, hogy talán hibás dolgokat feltételezünk azokról, akik mások mint mi” – mondta Ellyn Fisher a cég munkatársa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik