Élet-Stílus

Bőrelváltozást tetováltattak magukra kislányuk kedvéért

A szülők nem akarták, hogy a lányt zavarja a mássága – hatalmas foltot varrattak a lábukra.

Honey-Rae Phillips 18 hónapos kislány; születése óta óriási, szinte összefüggő rózsaszín folt (tűzfolt) borítja teste felét. Légzési elégtelenséggel született, újszülött intenzív osztályra került, inkubátorba.

Szülei, Tanya és Adam sokáig reménykedtek, hogy a méretes folt esetleg eltűnhet idővel, de egyáltalán nem halványult.

Anyja szinte rettegett a gondolattól, hogy ha Honey-Rae-t fedetlen lábbal kiviszi az utcára, akkor a kislány furcsálló tekinteteknek lesz kitéve, összesúghatnak mögötte. Ezért hosszú ideig csak harisnyában vitte mindenhová.

Még ennél is jobban félt attól, hogy lánya egész életében szenvedni fog a másságától – a tudattól, hogy bőrhibája miatt nem úgy néz ki, mint az emberek többsége.

Innen jött az ötlet: a szülők is magukra tetováltatnak egy hasonló foltot.

Adam karácsonyra kapta a (nem olcsó) tetoválást Tanyától, a feleség pedig negyvenedik születésnapjára kérte férjétől a meghívást a varrásra. A szülők elmondták: tudják, hogy néhányan talán bizarrnak, esetleg megbotránkoztatónak tartják a látványt; és ők maguk sem voltak biztosak abban, hogy az ötlet jó.

De amikor a ki Honey-Rae odaállt anyja mellé, rámutatott a frissen tetovált foltra és a saját bőrelváltozására, és azt mondta: „ugyanolyan”; akkor már tudták, nem is dönthettek volna jobban.


Kép forrása: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik