Élet-Stílus

Bilincsben vitték el a moziban maszturbáló nőt

A-szurke-otven-arnyalata(960x640).jpg (a szürke ötven árnyalata, )
A-szurke-otven-arnyalata(960x640).jpg (a szürke ötven árnyalata, )

Nagyon bejött „A szürke ötven árnyalata” a harminchárom éves nőnek.

Annyira belefeledkezett „A szürke ötven árnyalata” című film lebilincselő cselekményébe egy harminchárom éves nő, hogy maszturbálni kezdett. Amivel nem is lett volna gond, ha otthon van, de egy tömött mozi tizenkettedik sorában ült, a mexikói Sinaola városában – írja egy helyi lapra hivatkozva a Moviepilot.

A hírből az sajnos nem derült, hogy melyik jelenet váltotta ki a hölgyből az ellenállhatatlan vágyat, csak az, hogy a körülötte ülőket kicsit feszélyezte, hogy nem csak a vásznon látnak fülledt jeleneteket. Ők értesítették a mozi személyzetét, akik hívták a rendőrséget. A felhevült nő kezein bilincs csattant (a film alapján lehet, hogy vágyott erre, de biztosan nem ilyen formában), és előállították közszeméremsértés miatt.

A botrányos film a világ más tájain is megvadítja a nőket: Glasgowban, Valentin napon például azért tartóztatták le a szürke árnyalatok három felhevült rajongóját, mert egy törött borosüveggel megvágtak egy férfit, aki rájuk szólt, hogy legyenek kicsit csendesebben. A Mirrornak nyilatkozó egyik szemtanú szerint, a hölgyek csúnyán be lehettek csiccsentve, mert a takarítóknak két vetítés között nem csak vért, hanem hányást is fel kellett törölniük a széksorok közül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik