Élet-Stílus

Vírusvideó: zombitáncot lejt a 40.hétben levő kismama

A mindenórás nő a Thriller jellegzetes mozdulatait adja elő, hátha beindul végre a szülés.

Bonnie Northsea 32 éves és várandós – a 40. hétben van. És még egy fontos információ róla: néhány napja vírusvideó-sztár.

Az ismertséghez mindössze annyi kellett, hogy kamera elé álljon, és – óriási hassal – ország-világ előtt eltáncolja Michael Jackson Thrillerének klasszikus mozdulatait. Egy ismerőse azt mondta neki, hogy a Thriller-tánc beindíthatja a szülést – ő pedig kipróbálta a módszert.

Bonnie – akinek egyébként már van egy hároméves kisfia – a People-nek elmondta: meglepte, hogy ilyen népszerű lett a felvétel, és hogy rengeteg pozitív kritikát kap ismeretlen emberektől. A videó sok kellemes pillanatot okozott a családnak, ami most különösen fontos, hiszen nehéz napokat élnek át: nemrég derült ki, hogy férje hererákban szenved.

A szülést ugyan nem indította be a videó, de azért megérte: a Facebookra feltöltött felvételt eddig több mint másfél millióan látták, és már a YouTube-on is kezd felpörögni a nézettségmérő; főleg, hogy az mtv.com-on és más ismert portálokon is bemutatták a vidám pillanatokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik