Élet-Stílus

Napokkal azután, hogy kirúgták állásából, milliomos lett

anya(960x640).jpg (anya, )
anya(960x640).jpg (anya, )

A négygyermekes édesanyát azért küldték el munkahelyéről, mert túl sokszor kért szabadságot a gyermekei miatt.

A 26 éves észak-karolinai édesanya még most sem hiszi el, ami vele történik, pedig már többen is igazolták: egyike annak a három szerencsés nyertesnek, akik osztozhatnak az 546 millió dolláros Powerball nyereményen. “Amikor megláttam, hogy a számok a tévében és a szelvényen megegyeznek, azt hittem menten szívrohamot kapok. Csak kiabálni tudtam, és fel-alá rohangáltam a lakásban. Végül a gyerekekhez rohantam és elújságoltam nekik, hogy milliomosok lettünk.”

Marie Holmes felhőtlen boldogsága annál is inkább érthető, hiszen a nagy szerencse hosszú évekig tartó balszerencse-sorozat után kopogtatott be hozzájuk. A fiatal nő elárulta, néhány hete munkanélküli lett: mindkét állásában felmondtak neki mondván, túl sok szabadságot vesz ki a gyerekeire hivatkozva. “Pedig már a felvételkor közöltem velük, hogy az egyik kisfiam Little-kórban szenved, de úgy látszik, ez sem számít” – mondta.


Kép forrása: Youtube

Arra a kérdésre, hogy mit tesz majd hirtelen jött vagyonával, Marie a WECT stábjának elmondta, először mindenképpen jótékonykodni fog. “Aztán, ha eldöntöttük, hova költözzünk, veszek majd egy házat, és persze egy autót is, hogy kényelmesen közlekedhessünk. A maradék pénzt a gyerekeim taníttatására teszem majd félre: mindegyiküknek nyitok egy számlát és egyenlően szétosztom majd köztük.”

Marie szerin a szerencse a legnagyobb szükségben mosolygott rájuk, amiért úgy véli, a nagymamájának kell köszönetet mondania. “Biztos vagyok benne, hogy odafentről követi a sorsunkat, és ahol tud, igyekszik segíteni” – mondja, majd hozzáteszi, szeretné azt hinni, hogy az idős asszony, aki fáradtságot nem ismerve gondoskodott róla és a testvéreiről most igazán büszke rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik