Élet-Stílus

Dokumentumfilm készült a delfinnel szexelő férfiról

dolphin lover 1 (delfin, dokumentumfilm, )
dolphin lover 1 (delfin, dokumentumfilm, )

Malcolm Brenner az 1970-es években, „Delfin szerető” néven vált ismertté. Később rájött, hogy zoofíliáját gyermekkori zaklatás váltotta ki.

„Úgy éreztem, mintha magával az óceánnal szeretkeznék. Először éreztem azt, hogy megbocsájtok magamnak, hogy túlteszem magam a hezitáláson, és végre megadom neki azt, amit tőlem akart. Rájöttem, hogy valamiféle energiaáramlás van közöttünk, ami egyre intenzívebbé válik, és végül mindkettőnket eljuttatja az orgazmusig. Néhány tudós szerint a nőstény állatoknak nincs orgazmusuk. De tudom, hogy neki volt. Jól hllottam.”

Malcolm Brenner, 64 éves, amerikai író, újságíró és zoofíliás. Az 1970-es években „Dolphin Lover” néven vélt híressé, mert saját bevallása szerint, egy Dolly nevű nőstény delfinnel volt szexuális viszonya. A férfiről nemrég dokumentumfilmet forgattak, amivel kapcsolatban a Jezebel készített interjút Brennerrel. Jia Tolentino, újságírónő őszinte, de zavaros és bonyolult intimitásnak látja azt, amit interjúalanya kapcsolatnak, viszonynak gondol.

 Malcolm és Dolly (kép: www.dolphinlovermovie.com)

Malcolm húsz éves főiskolás volt, amikor 1971-ben, először kapott megbízást, mint szabadúszó fotóriporter. A Florida állam délnyugati partjainál fekvő Floridaland nevű élményparkban élő tengeri állatokat fotózta. A fiatalember számára azonban nem csak a karrierjét tekintve jelentett mindez nagy első lépést. A parkban talált rá első nagy szerelmére, Dollyra, egy nőstény palackorrú delfinre, akivel majd évig folytatott viszonyt.

A férfi azt mondja Dolly csábította őt el, és úgy négy hónapig tartott, mire végre megadta magát neki. Bár a mai napig úgy érzi, hogy valóban szerelmes volt a delfinbe, Brenner később rájött, hogy zoofíliájánk nem kevés van köze ahhoz, hogy gyermekkorában szexuálisan zaklatták. A róla szóló dokumentumfilm leforgatásába is azért ment bele, mert Joey Daoud és Kareem Tabsch meggyőzték arról, hisznek az érzelmei tisztaságában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik