Élet-Stílus

Nincs programja Valentin-napra? Borozzon!

Szereti a jó bort és szívesen belekóstolna a Szenvedélyes Hétköznapokba? Kipróbálná a borkaszinót? Mutatjuk, hova menjen február 14-én.

Alig kezdődött el a február, de ahogy az ilyenkor évek óta lenni szokott, a kirakatok már rég megteltek a piros szívecsékkel, és a legkülönbözőbb Valentin-napi feliratokkal. Igen, hetek óta minden jel arra utal, hogy idén is feltartóztathatatlanul közeleg a szerelmesek ünnepe, az összebújós filmek, a romantikázós vacsik és a vörös rózsák ünnepnapja.

Ha unja a klasszikus programokat, igyon jó borokat!

Egyike azoknak, akik már unják a klasszikus programokat, és valami eredetire vágynak? Nos, jó hírünk van. Február 14-én lesz ilyen is. Itt van mindjárt a Millenáris két csarnokában megrendezésre kerülő Borjour Magnum, az ország legnagyobb borkóstolója, ahol az érdeklődők 220 borászat és 30 gasztronómiai kiállító 600 borából és egyéb termékeiből mazsolázhatnak.

A Valentin-nap természetesen itt is nagy szerepet játszik, erre az alkalomra ugyanis rendhagyó újításokkal készülnek a szervezők. Többek között lesz egy Valentin-szalon, ahol borkaszinó játékok és illatmintás tesztek várják a vendégeket, továbbá lesz egy „romantikus borsor” is, ahol olyan beszédes nevű borokat kóstolhatnak az érdeklődők, mint az Első szerelem (Basilicus Szőlőbirtok), a Flört (Katona Borház), a Szenvedélyes Hétköznapok (Miklóscsabi Pincéje), az Andalgó Zweigelt (Fekete Borpince) vagy a Bezerics Dani Szexi Kis Gyöngyözőbora…


Kép forrása: Thinkstock

Kellemes hangulatban jótékonykodhat

Új kezdeményezés a „Borjour for Hope”, melynek célja, hogy a szervezők aReményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesülettel együttműködve 30 rászoruló gyermekhez 30 vasárnap ebédet juttathassanak el, a vendégek felajánlásainak segítségével. Az akcióhoz több borászat is csatlakozott – ők ajándék palackokkal ösztönzik az adakozókedvet.

Emellett újdonság az is, hogy a vendégek érkezéskor a pohár mellé idén egy 120 oldalas Bornoteszt is ajándékba kapnak. Ebben megtalálható egy különleges kuponfüzet, melyben 112 borászat akciója és ajánlata találhat, melyet speciálisan a Borjour közönségének állítottak össze.

A Borjour Magnumra jegyek elővételben online a Borjour oldalán, illetve nyolc budapesti borbárban és kereskedésben kaphatók.

További információk: www.borjour.hu és info@borjour.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik