Élet-Stílus

“Kicsit használt, de szerethető” – az eBay-en árulta magát a magányos nő

hirdetes(960x640).jpg (hirdetés)
hirdetes(960x640).jpg (hirdetés)

Az egyedülálló anya azt remélte, ha az online aukciós portálon árulja magát, hamarabb rátalál a szerelem.

És igaza lett. Részben legalábbis. A nem mindennapi hirdetést ugyanis egyetlen nap alatt több százezren nézték meg, sőt, jó néhányan még alkudtak is a 49 éves asszonyra, aki saját leírása szerint annak ellenére jó formában van, hogy kicsit már használt.

Mint később a Mirror című lapnak elmondta, Lois Curtis azért döntött a szokatlan társkereső megoldás mellett, mert egyrészt ráunt, másrészt sokat csalódott már az online párkeresőkben. Azt remélte, ha az eBayre tesz fel egy vicces hirdetést, hamarabb rátalál az a “görög félisten”, akire egész életében várt. “A legnagyobb álmom az, hogy egyszer Görögországban élhessek egy görög férj oldalán” – árulta el.


Kép forrása: Mirror

Nos, azt nem tudni, hogy görög jelentkező volt-e, az mindenesetre biztos, hogy sokan szerették volna sajátjuknak tudni a “jó testi adottságokkal igen, garanciával nem rendelkező” “főzni és mosni tudó”, “kicsit használt, de szerethető” asszonyt. Mikor a licit elérte a 200 fontos határt, Lois megijedt, és inkább eltávolította hirdetését az eBay felületéről.

“Azt hittem ezzel vége, de tévedtem. Azután, hogy levettem a hirdetést, még több tucat e-mailt kaptam, amiben arról faggattak, szabad vagyok-e még.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik