Élet-Stílus
spagetti(960x640).jpg (spagetti, tészta, )

Eddig biztosan ön is rossz módszerrel főzte a spagettit

Egy egyszerű trükk segítségével rengeteg energiát, vizet, és időt lehet megspórolni.

Korábban a témában:

Ugye ön is úgy tanulta, hogy a spagettit a legjobb egy nagy, háromnegyedéig vízzel töltött fazékban főzni, és a tésztát a már lobogó vízbe kell tenni? Hát nem. Harold McGee-nek, a Keys to good cooking (A jó főzés kulcsai) című könyv szerzőjének legalábbis van egy jobb tippje. Ő fazék helyett serpenyőt javasol, mert a fekvő spagettire jóval kevesebb víz is elegendő. Emellett azt tanácsolja, hogy ne várjunk a forráspontig, hanem tegyük a tésztát egyből a hideg vízbe, így a tésztaszálak nem ragadnak majd össze. McGee szerint a maradék vizet ráadásul a szósz elkészítéséhez is fel lehet használni.

Ajánlott videó mutasd mind

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.