Élet-Stílus

Senkinek sem kellett a 29 éves férfi szüzessége

depresszió (depresszió, )
depresszió (depresszió, )

A munkanélküli román férfi azt mondja, az aukcióból befolyt pénzt cukorbeteg testvérére szerette volna költeni.

Csakhogy hiába adott fel több hirdetést is a brasovi lapban, a 29 éves férfi szüzessége látszólag senkit sem hozott lázba. “Az elmúlt években szinte folyamatosan egy farmon dolgoztam. A munka teljesen kimerített, cserébe viszont jót tett az izmaimnak. Jó, nem vagyok egy Brad Pitt, de miután belenéztem a tükörbe, úgy gondoltam, biztos lesznek nők, akik kapva kapnak az alkalmon.”

Kép forrása: metro.co.uk

Nem így lett. Seb a Metro brit lapnak nyilatkozva elmondta, a hirdetésre, melyben 850 euróért árulta az első éjszaka jogát, végül senki sem jelentkezett. “Az önbizalmamnak nem tesz túl jót a dolog” – vallotta be, majd hozzátette, sajnálja, hogy így alakult a dolog, annál is inkább, mert a befolyó összeget cukorbeteg testvére gyógyítására fordította volna.

Bezzeg a lányok…

Az elmúlt évben nem Seb volt az egyetlen, aki az ártatlanságából próbált pénzt kovácsolni. Tavaly márciusban egy brit egyetemistáról, Elizabeth Raine-ről szóltak a hírek, aki annak ígérte a szüzességét, aki a legtöbbet hajlandó fizetni érte. A fiatal lány végül akkor gondolta meg magát, mikor a licit 250 ezer fontnál járt. Mint mondta, elege van a felhajtásból, és mivel az orvosi tanulmányaira szeretne koncentrálni, inkább lefújja az aukciót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik